Bell Schedule

2018- 2019 Regular Bell Schedule

Description / Period Start Time End Time Length
Enter and Passing 7:30 AM 7:45 AM 15 min
1A/ 1B 7:45 AM 9:10 AM 85 min
2A/ 2B 9:15 AM 10:40 AM 85 min
Academic Focus (10-12)/ Freshman Lunch 10:45 AM 11:10 AM 25 min
3A/ 3B and 10-12 Lunch 11:15 AM 1:15 PM 120 min
1st Lunch 11:15 AM 11:45 AM 30 min
2nd Lunch 11:45 AM 12:15 PM 30 min
3rd Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
4th Lunch 12:45 PM 1:15 PM 30 min
4A/ 4B 1:20 PM 2:45 PM 85 min

Two Hour Late Schedule

Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th 9:45 AM 10:30 AM 45 min
2nd/6th 10:35 AM 11:20 AM 45 min
Academic Focus 11:25 AM 11:50 AM 25 min
3rd/7th 11:55 AM 1:55 PM 120 min
4th/8th 2:00 PM 2:45 PM 45 min

Event Schedule

Description / Period Start Time End Time Length
1st/5th 7:45 AM 8:55 AM 70 min
2nd/6th 9:00 AM 10:10 PM 790 min
Event 10:15 AM 11:00 AM 45 min
Academic Focus 11:05 AM 11:30 AM 25 min
3rd/7th 11:35 AM 1:35 PM 120 min
4th/8th 1:40 PM 2:45 PM 65 min